Duyurular
Uzaklarda Yaşamak: Göç ve Göçmenlik Halleri Fotoğraf Yarışması'na Başvuruları Başladı

Sakarya Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Genç Gelişim ve Girişim Derneği işbirliğinde düzenlenen Uzaklarda Yaşamak: Göç ve Göçmenlik Halleri Fotoğraf Yarışması'na başvurular başladı!

Merkezine göç olgusunu alan fotoğraf yarışması, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan, 30 yaşını doldurmamış herkesin başvurusuna açıktır. Son başvuru tarihinin 6 Haziran 2022 olduğu yarışmanın ödül takdimi ise 20 Haziran 2022 tarihinde düzenlenecek. Ayrıntılı bilgi için yarışma web sitesini inceleyebilir ya da festival sekreteryası ile iletişime geçebilirsiniz.